OVER BRYAN SETON

logo bryan seton

Tot mijn 18e las ik nooit echt een boek, saai, zonde van mijn tijd. Tot een kennis het boek ‘Unlimited Power’ gaf van Tony Robbins. Waar ik op pag. 1 lees dat een miljardair met  een mooi leven voor de buitenwereld zelfmoord had gepleegd. En dat iemand  een ongeluk heeft overleefd, verlamd is en dan inziet hoe geweldig zijn leven is. Merkwaardig!

Dat boek heb ik 4 x achter elkaar gelezen en ik was verslaafd aan persoonlijke ontwikkeling. Vandaag de dag spendeer ik nog steeds gemiddeld 10 uur per week aan Educatie over Persoonlijke en Zakelijke ontwikkeling. 

Waarom? Omdat deze kennis het mij veel makkelijker maakt om keuzes te maken. Tenslotte bestaat het leven uit het maken van keuzes. Als je dit namelijk zelf niet doet, zal iemand anders dit voor je doen. 

close up bryan seton coach

Deze schitterende educatie reis begon ik jaren terug en het werkt verslavend. Waarom? Ik kan door deze kennis ook andere mensen helpen bij het maken van keuzes die ze zelf niet willen of DURVEN nemen. Het gevoel wat het mij geeft als je iemand helpt die vastloopt is onbetaalbaar. 

Vanaf mijn 6e jaar had ik de DROOM ‘de beste sporter ter wereld’ te worden. Een 4e plaats in het NK Skiën en 1e plaats in het NK Golfen is het hoogste wat ik heb gehaald. Toen ik het pijnlijke moment inzag dat ik niet goed genoeg was voor de top, ben ik naar Engeland verhuisd om de opleiding tot Golfleraar te volgen. Vanaf het jaar 2000! heb ik duizenden golfers begeleid/ gecoacht. Hier ligt de basis van mijn mensenkennis die ik uiteraard gebruik bij mijn coaching. 

NU heb ik een andere DROOM en dat is heel veel mensen helpen op Persoonlijk en Zakelijk vlak. Op mijn 50e zou ik dit willen samenbrengen onder 1 huis, een RETREAT center in een zonnig oord.