Life of Bryan

Mijn missie, brengt jou verder.

Ik was 10 jaar en mijn moeder stond naast mij bed, ‘hup, je bed uit want ik heb je hulp nodig, het is megadruk in de kapperszaak’. Ik, helemaal geen zin; handdoeken vouwen, koffie klaar maken en rondbrengen “goedemorgen mevrouw, wilt u een kopje koffie”, verfbakjes wassen, etc. 

En als we uit eten gingen, waren regelmatig de gesprekken aan tafel, wat er beter kon in dat restaurant. 

Zoals je begrijpt is mijn fundering als ‘business coach’ al op jonge leeftijd ontstaan. 

Eens een ondernemer altijd een ondernemer.

Ik was 18 jaar en verkocht op het schoolplein van die foute ’Australian’ trainingspakken, ik verkocht Diesel en ‘Chipie’ spijkerbroeken, ik begon maand cd’s te verkopen, ik heb zelfs een aantal lampen verkocht. Waarom? Dit is wat ondernemers doen!

  • Ik was 21 jaar en vertrok voor 3 maanden naar Hinterglemm om te leven (werken) als skileraar. Na 3 weken bier, was mijn geld nagenoeg op. Ik besloot sleetochten te organiseren (4 avonden per maand gaf mij €640 extra). Toen wat geld gespaard kocht ik uiteindelijk 400 cd’s van ‘Anton aus Tirol’ en deze werden op commissie basis verkocht in de drukste après-ski bar van Hinterglemm. 
  • Ik was 23 jaar en ging golf-opleiding doen in Engeland. Maakte een deal met Stenaline voor golfreizen naar Engeland. 
  • Ik was 26 jaar kwam terug uit Engeland en ontwikkelde de eerste ‘Online Golf Instructie’ Website, ging met camera team 15 dagen filmen in Thailand. 6 Dvd’s worden nu nog steeds verkocht bij de grote merken (bol.com, wehkamp, etc). 
  • Etc, etc,

Inmiddels heb ik meerdere bedrijven. Zijn ze allemaal succesvol? Nee, zeker niet. Heb ik vaak verkeerde beslissingen genomen? Nou en of. Ben ik in de maling genomen? Helaas wel.  Waarom blijf ik doorgaan? Dat is wat ondernemers doen!

"A wiseman learns from his mistakes, a genius from other's people mistakes" zie hieronder mijn trainers/ coaches.

Overzicht van trainers

Missie

Een keer per jaar kom naar deze oase van rust, omgeven met fijne mensen. Een organisch ontbijt met producten uit de tuin. Je lichaam ondergaat een APK waar zelfs de auto van Max Verstappen jaloers op is. 

Je begrijpt beter wie je bent en wat jouw nog gelukkiger maakt. Succes volgens jouw termen. 

Thuiskomen met je borst vooruit en BIG smile op je gezicht. Jij hebt energie voor 10!

Welkom in mijn DROOM RESORT!

Missie klaar: het jaar 2026 

Retreat Resort Bryan Seton

Business Bryan

Meldt je aan voor

Tips & Tricks

Ik mail je alleen, wanneer het interessant is.