fbpx
Logo - Bryan Seton

Ontmoet Bryan

Jouw Coach voor Groei en Succes

Ik ben Bryan, en ja, ik ben geboren in het altijd charmante Rotterdam. Het ondernemerschap stroomt door mijn aderen, allemaal dankzij mijn moeder die op haar 18e haar eigen bedrijf begon. Als kleine spruit droomde ik ervan om mijn ouders en vrienden te onderhouden en voor ze te zorgen. Ja, serieus, ik zei het echt: “Ik word de beste sporter ter wereld, dan kan ik jullie allemaal onderhouden.” Ik heb het redelijk ver geschopt in de sportwereld, met een 4e plek op het NK Skiën en twee keer Nederlands kampioen golfen. 

Toen ik op mijn 18e nog nooit een boek had uitgelezen, gaf een coach me het boek ‘Unlimited Power’ van Tony Robbins. En dat boek heb ik toen drie keer achter elkaar verslonden. In vergelijking met school leek het wel alsof ik een compleet nieuwe wereld ontdekte. Sindsdien heb ik mezelf continu uitgedaagd om een betere versie van mezelf te worden. Want tja, hoe meer je weet, hoe beter je keuzes in het leven worden, toch?

In 2009 besloot ik de next step te zetten in persoonlijke en zakelijke ontwikkeling en haalde ik mijn coaching diploma’s. Het resultaat? Ik mocht mezelf in 2010 officieel ‘Internationaal Master Coach’ noemen. Het was nooit mijn bedoeling om al die kennis te delen, ik deed het eigenlijk gewoon voor mezelf. Maar hé, het is best leuk om andere mensen te helpen, toch? Een beetje voldoening kan geen kwaad.

 

Mijn filosofie? Nou, ik leer graag van mensen die al bewezen succes hebben behaald. Dus ik besloot om ieder jaar weer een opleiding of training te volgen bij de besten in de markt. En ja, ik werk niet met iedereen, want eerlijk is eerlijk, trekken aan een dood paard is niet echt mijn ding. Je wilt of je wilt niet, simpel. 

Mijn kracht? Die ligt voornamelijk in Mindset, Strategische Marketing en Concepten maken. Dus ja, ik heb een aantal bedrijven opgezet of ben er partner geweest. Van marketing bureaus tot een Golfacademie en zelfs een vastgoedportfolio. Ja, ik heb wat ervaring opgedaan, moet ik zeggen.

Mijn missie? Ik wil samenwerken met een groep coaches die net als ik een impact willen maken op anderen. Daarom ben ik begonnen met mijn missie van 1000 coaches die elk weer 100 mensen gaan helpen, zodat we in totaal 100.000 mensen helpen en echt een verschil kunnen maken. Ja, ik herinvesteer mijn inkomsten om mijn deelnemers de snelst mogelijke resultaten te bieden. 

En ja hoor, als je alles zo leest, dan lijkt het wel alsof mijn succes altijd is komen aanwaaien. Nou, ik kan je vertellen, het tegendeel is waar. Ik heb tonnen verloren door verkeerde partners, verkeerde timing en beslissingen. Je kunt als ondernemer twee dingen doen, toch? Opgeven of ervan leren en doorgaan. Ik ben nou eenmaal een winnaar, geef nooit op, nooit. En ja, ik durf best te zeggen dat ik binnen 60 minuten een bedrijf effectiever en efficiënter kan maken. Het proces duurt vaak alleen langer, maar hé, het is een reis. Net zoals jij als coach, toch?

Dus ja, als je mijn expertise wilt gebruiken voor jouw coaching business, dan nodig ik je graag uit voor een gratis Succes Sessie via mijn online link. Kijk maar, ik ben zelfs zo aardig om je een gratis sessie aan te bieden. Klik maar op de link hieronder als je durft:

Maak nu een afspraak voor een gratis Succes Sessie