fbpx
Logo - Bryan Seton

Pinterest Marketing

Marketing met Pinterest

De 6 grootste problemen voor eigenaren van kleine bedrijven

Als ondernemer kan je al jaren niet meer zonder marketing op Social Media. Als jij het niet doet, dan doet je concurrent het wel. Sterker nog, het kan zomaar zijn dat een start-up met een strategisch marketing plan en budget, jou zomaar voorbij schiet.  

Om je business te laten groeien en dan specifiek meer inkomsten genereren dan heb je altijd te maken met 3 onderdelen: 

  1. Je product/ programma of service vaker verkopen.
  2. Duurder verkopen.
  3. Randzaken verkopen. (upsales / downsales). 

En dit kan op verschillende manieren. Een van die methodes om meer klanten bekent te laten maken met jouw product/ programma of service is Pinterest. 

Hoe kan Pinterest jouw onderneming helpen? 

Het leek mij logisch om een interview te doen met Archana Haarnack, de #1 in Nederland op gebied van Marketing via Pinterest.  Gelukkig kon ze tijd vrij maken. Wat blijkt! Ze is ook volgens Pinterest de #1 op het gebied van Social Media.

Eerlijk is eerlijk, dit was mijn allereerste interview die ik ooit heb gehouden, dus je zult zien dat ik geen professional ben. Hopelijk dat Archana op een ander moment nog eens tijd wilt vrijmaken voor een diepgaander gesprek. Mocht je vragen hebben, laat dan graag van je horen. 

Tot slot!

Pinterest is interessant, zelfs noodzakelijk voor bepaalde branches. Als jij iets kan verkopen of iemand overtuigen middels een foto/plaatje dan is Pinterest serieus GOUD WAARD. 

Als je meer info wilt, ga dan naar de website van Archana. Klik hier.

Ontvang mijn nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van mijn laatste blogs en de inzichten die ik als business coach opdoe. Zie het als een coach in jouw mailbox ;)