fbpx
Logo - Bryan Seton

Binnen 3 uur, jouw onderneming
20% tot 200% laten groeien!

Beter Business met een groep gelijkgestemde ondernemers!

Ken jij Rob al? 

Rob is in 2011 begonnen met z’n coaching bedrijf en heeft veel geleerd; bouwen website/ social media/ tariefstelling/ klanten binnenhalen, etc. Na zo’n 5 maanden stond alles zoals hij zich had voorgesteld. Het duurde ruim een jaar voordat hij een omzet van €2500,- realiseerde. 4 jaar verder heeft hij een naam gebouwd (meer klanten)/ ontwikkeld een nieuw programma en inkomsten inmiddels €3500,-. Hij gunt zichzelf een halve dag minder werken. 3 jaar later komt de sleur erin en werkt nu nog een halve dag minder, zijn website is niet meer up-to-date en aan marketing doet hij al jaren niets. Hij is terug naar €2500,- per maand. 

Ken je Linda al?

Linda begint in 2019 een coaching bedrijf, heeft een duidelijke missie; een maandelijks passief inkomen (50 klanten x €40,- = €2000,-). Ze bedenkt een online programma, binnen 2 maanden (incl. marketing) staat het. Ze spendeert 5 uur aan marketing per week en haalt dan gemiddeld 2 klanten binnen. Na een half jaar heeft ze 25 klanten (€1000,- passief). De andere uren gebruikt ze voor 1-op-1 coaching. Linda regelt een samenwerking die het online product verkoopt met 50% commissie. Ze ontvangt hierdoor al direct 20 nieuwe klanten en groeit na dat half jaar door naar 89 klanten. Linda heeft nu die 5 uur marketing uurtjes per week terug/ haar coachingtarief is verhoogd van €90,- naar €150,- en is op zoek naar een 2e samenwerking waarmee ze ook weer een commissie deelt. 

Wat zou 20% groei
voor je betekenen?

Of zelfs 200%!

Wat is nu het verschil tussen Rob en Linda? 

Linda heeft een betere;

  1. Groei Mindset
  2. Marketing plan
  3. Sales strategie

En dit zijn precies de 3 onderdelen die we gaan doornemen tijdens de ‘Ondernemers Challenge’, want ze zijn te leren. 

Je zult verbaasd zijn wat je in 3 avonden (3 uurtjes) al kan bereiken. 

3 avonden - 3 Inzichten

Resultaten

Wat zijn je andere opties? ​

 – Je kunt mij als 1-op-1 coach inhuren, €185+ /per uur …

– Je zou tientallen boeken kunnen lezen en een hoop zelfevaluaties kunnen maken, waardoor verlies van jouw kostbare tijd en  €500 – €1,000 + …

– Of weer uitstellen? …

Faq

Krijg grip op je onderneming!

Laat mij je hiermee helpen.

Ondernemers

Challenge

Laat hieronder je gegevens achter.