geheim van een super relatie

Het geheim van een super relatie

Wie wilt er nu geen super relatie? 

1 + 1 = 3

Het is simpel, maar niet eenvoudig. 

1) Je kan het niet alleen, je hebt elkaar hierin onwijs nodig. 

2) Zijn de behoeftes bij elkaar duidelijk…!!!

3) Wat doe je eraan om deze behoeftes bij elkaar te triggeren? 

1) Jij kan wel iets willen, maar de ander moet er wel voor open staan. Logisch, mocht dit nou niet lukken dan zeg ik altijd ‘je bent niet tactisch genoeg geweest’. Niet leuk om te horen, wel vaak de waarheid. Denk aan toen je een klein kind was, links of rechts om, je kreeg wat je wilde (althans vaak). Het tactische gedeelte bewaar ik voor een andere keer. 

2) Bizar, maar waar; heel veel mensen weten zelf niet eens wat ze willen – laat staan van hun partner. Jammer want hier gaat het op den duur dan ook op kapot. Vraag: Wat vindt je belangrijk in een relatie of wat moet er voor jouw gebeuren binnen een relatie? (Als je ze niet weet, dan eerst dit uitschrijven, serieus goed over nadenken en dan terugkomen). Dan is de truc om erachter te komen wat de behoeftes (lees blog) zijn van je partner (niet vals spelen en aan je partner vragen, maar zelf uitzoeken – geloof me dan wordt het een sport, een uitdaging). Nu je dit weet, dan stap 3. 

3) Wat heb jij te bieden/ te geven wat jouw partner nodig hebt. Laat ik het anders zeggen, als ik weet wat mijn partner haar behoeftes zijn en ik vul deze in, dan heeft ze een heel fijn leven bij mij en zal ze het omschrijven in haar omgeving als een ‘super relatie’. 

Het Geheim van een Super Relatie