'ondernemers challenge'

Beter Business met een groep gelijkgestemde ondernemers!

Het gemiddelde inkomen van een Nederlander is €36,000 per jaar & 5 miljoen Nederlanders hebben geen spaargeld, waardoor ze geen tegenslag kunnen opvangen. Zoals ze bij poker zeggen, als je 30 minuten in het spel zit en niet weet wie de sukkel is, ben jij de sukkel.

Je wilt nooit de sukkel zijn.

Stel je voor dat je de jaren terug kan krijgen die je verspild hebt; bij je baas (omdat je 3 jaar terug al wilde ondernemen) of het geld dat je aan slechte investeringen hebt verloren of toch die andere keuze gemaakt zou hebben!

De grootste wens van ieder mens is om hun verspilde jaren terug te hebben, maar hoe?

Zoals de selfmade miljardair Warren Buffett zegt: ‘je leert alleen van fouten’. Maar het hoeven niet jouw fouten te zijn. Het is een stuk gemakkelijker om te leren van de fouten van anderen.

"A wiseman learns from his mistakes, a genius from other's people mistakes."

Het was 2003 (ik was 26 jaar) en er was een enorme groei in computers, internet & golf. Daar moest ik dus iets mee doen. Ik had een idee en een plan, dus organiseerde een pitch bij een groep slimme ondernemers. Zo ontwikkelde ik de eerste ‘Online Digital Golf Academy‘. Met een heel camera team naar Thailand om daar 15 dagen onafgebroken 300 golf video’s op te nemen. Na 5 jaar hard werken & een investering van €389.000 moest de stekker eruit. Mijn omgeving vertelde dat het pech was. Totdat ik getraind werd door business coaches die mij lieten inzien wat ik eigenlijk had moeten doen. 

Hoe fijn is het...

Als we de tools & strategieën
met elkaar direct in de challenge gaan gebruiken.

Tijd voor een booming business

waar loopt een bedrijfseigenaar tegenaan?

Financiën is de #1 reden waar een ondernemer tegenaan loopt. En ik begrijp de situatie, maar het geld is niet het echte probleem. Zorg dat je innovatief & vindingrijk genoeg bent en je zult geen problemen krijgen met je financiën. 

Ik heb 9 stappen in de Ondernemers Challenge die ervoor zorgen dat je financiën een boost krijgen. 

Resultaten

De 8 problemen oplossen waar iedere ondernemer mee wordt geconfronteerd​.

Als ondernemer moet je scherp zijn, daarom heb jij in de tekst hierboven een foutje gelezen. Moest je nog een keer kijken dan wil ik helemaal dat je oplet. 73% van de ondernemers bestaan na 10 jaar niet meer, dus scherpte is gewenst net zoals een noodzakelijke fundering en ijzersterke strategie. 

"Everyone needs a Coach"

- Bill Gates -

3 avonden - 3 Inzichten

Avond - 1
HOE JE ZOU MOETEN KIJKEN NAAR JE BUSINESS!
Het belangrijkste en meest bepalende onderdeel van een succesvolle business. Jij bent de piloot van jouw vliegtuig, daarom essentieel te weten hoe je de koers zet en wat je eindbestemming is. En hoe snel je daar wilt komen?
Avond - 1
Avond - 2
DE 5 STAPPEN KLANTEN JOURNEY
Het verschil tussen een fijne en vervelende klant, bepaald heel erg jouw energie level aan het einde van de dag. Hoe en wat moet je doen om iedere avond met een big smile thuis te komen?
Avond - 2
Avond - 3
HET 9 STAPPEN SALES PLAN
100 klanten per dag en maar 2% die koopt, gaan we veranderen naar 150 - 300 klanten per dag die 6% koopt. Dat betekent gemiddeld 600% winst. Geloof me als je dit snapt, wordt SALES kinderspel.
Avond - 3
Waar hebben bedrijfseigenaren het lastig mee?

Het onderzoek laat zien waarom ik de 3-daagse ‘Ondernemers Challenge’ zo heb ontwikkeld. 

Krijg grip op je:

1 – Financiën

2 – Klanten

3 – Balans 

Krijg grip op je onderneming!

Wanneer heb jij voor het laatst
aan je business gewerkt?

Wat zijn je andere opties? ​

 – Je kunt een coach inhuren om je door het proces te helpen, €120 + /per uur …

– Op youtube hier en daar wat filmpjes bekijken!

– Je zou tientallen boeken kunnen lezen en een hoop zelfevaluaties kunnen maken, waardoor je kostbare tijd en  €500 – €1,000 + …

Faq

Wat ga ik precies leren tijdens de 'Ondernemers Challenge'?
 • Je gaat voornamelijk balans krijgen tussen je privé en ondernemings leven. 
 • Zonder verkopen geen onderneming, je leert op een eenvoudige en succesvolle manier verkopen. De technieken zijn direct toe te passen!
 • Je gaat met de tactieken flink opschalen in financiën. 
 • Je gaat inzien waar je het allemaal voor doet. 
Waarom is het gratis?
 • Dit is mijn passie, het geeft mij energie. 
 • Mijn missie is om 1000 ondernemers op jaarbasis te helpen. 
 • Als ik genoeg waarde breng, dan is de kans aanwezig dat je meer van mij wilt leren. Mogelijk een 1-op-1 sessie of andere programma's.
 • Ik hoop dat de content zo van waarde voor je is dat je over praat met andere ondernemers. 
Ik heb nog geen onderneming, is het dan wat voor mij?
 • Jazeker, de reden dat je nog geen ondernemer bent, heeft deels te maken met jouw mindset, via deze 'ondernemers challenge' ga je inzien dat het niet zo heel ingewikkeld. 
 • Hopelijk motiveer ik jou hiermee. 
Hoe wordt de 'ondernemers challenge' gegeven?
 • We organiseren 3 avonden op vaste tijden en we maken contact via Zoom. Ik zal mijn presentatie geven en tijdens/ na afloop zullen er vragen gesteld kunnen worden. 
Wat is de garantie dat het werkt?
 • Allereerst leer je tactieken die zijn getest & toegepast in ieder type ondernemerschap, letterlijk honderden industrieën. 
 • Jij bepaald het succes, als ondernemer moet je iedere keer uit je comfortzone stappen,  (de taak van een coach). Met de juiste mindset kan je alles bereiken. 

20+

Happy Clients

1

Challenge

97%

Satisfaction

100%

Support

Ondernemers

Challenge

Laat hieronder je gegevens achter.