fbpx

Krijg deskundige begeleiding, community-ondersteuning en de tools om minimaal € 10.000 per maand te verdienen.

Wacht niet langer om het leven te leiden dat je verdient!
Beperkte plaatsen beschikbaar!

Welkom bij het Achievers Programma!

Ben je het zat om een gemiddeld leven te leiden? Wil je je leven completer maken en je stoutste dromen verwezenlijken? Nou, dan ben je op de juiste plaats.

Maar voordat we beginnen, laat me je iets belangrijks vertellen. Dit is geen doorsnee programma. Dit is niet een of andere luchtige, feel-good cursus die je de wereld belooft, maar niets oplevert. Nee, nee, nee. Dit is het Achievers Programma, en het is niet voor doetjes.

Als je niet bereid bent om het werk te doen, als je niet bereid bent om verder te gaan, als je niet bereid bent om uit je COMFORTZONE te stappen en risico’s te nemen, dan is dit programma niet voor jou. 

Maar als je klaar bent om je leven naar het volgende niveau te brengen, als je klaar bent om dingen te bereiken die je nooit voor mogelijk had gehouden, als je klaar bent om een echte achiever te worden, lees dan verder.

Laat me je een beeld schetsen. Stel je voor dat je elke dag wakker wordt en je energiek en opgewonden voelt over wat de dag je zult brengen. Stel je voor dat je terugkijkt op je leven en trots bent op alles wat je hebt bereikt. Stel je voor dat je financieel vrij bent, met de mogelijkheid om te reizen, de dingen te kopen die je wilt, en het leven te leiden op je eigen voorwaarden. Klinkt goed, toch?

Laat me je iets vertellen. Dat alles bereiken is niet gemakkelijk. Het vergt HARD werken, toewijding en de bereidheid om te doen wat anderen niet willen. Maar hier is het ding: we hebben het makkelijker voor je gemaakt. We hebben de strategieën, tactieken en gedrevenheid die nodig zijn om een achiever te worden, samengebracht in één uitgebreid programma. Dit is wat je krijgt als je meedoet aan het Achievers Programma:

* Een stap-voor-stap stappenplan om je doelen te bereiken.

* Toegang tot exclusieve trainingsvideo’s, webinars en hulpmiddelen.

* Eén-op-één coaching en ondersteuning van een team van achievers die dat ook hebben gedaan.

* Een gemeenschap van gelijkgestemde ondernemers die je steunen, je uitdagen en je verantwoordelijk houden.

* En nog veel meer.

Dit is het addertje onder het gras. We openen de deuren van het Achievers Programma, maar voor een beperkte tijd. Zodra de plekken gevuld zijn, zijn ze gevuld, en we accepteren geen nieuwe leden meer voor deze prijs en met deze aanpak. Waarom? Omdat deze groep de basis is voor de waarde van het uiteindelijke programma.

Dus, als je serieus bent over het worden van een achiever, als je klaar bent om actie te ondernemen en een echte verandering in je leven te maken, wacht dan niet.

Klik nu op de knop hieronder om je plek in het Achievers Programma veilig te stellen voordat het te laat is. Onthoud, het leven is kort en kansen wachten op niemand. Laat deze kans niet voorbijgaan.

wat je Leert tijdens dit PROGRAMMA!

Drie Ingrediënten voor sneller RESULTAAT

60 DAGEN lang EEN BUSINESS COACH, EXPERTS EN GELIJKGESTEMDEN ondernemers!

Begeleiden van ondernemers

Business Coaching

Als je zegt dat je het kan, dan had je al succes en heb je dit programma niet nodig. Het begint met een Business Mindset. 

‘Want To Make More Money?’

Methode om je business te laten groeien

Business Strategie

Iedere deelnemer heeft als doel 10 klanten te vinden die een minimale waardering ‘9’ geven voor je verkochte product of service. Hiervoor zijn bewezen strategieën voor nodig. 

‘Ready For Take-off?’

Brainstormen met elkaar over je business

Mastermind Community

Via onze app heb je de mogelijkheid om 24/7 je vragen, je kwesties te bespreken met experts en gelijkgestemde ondernemers.

‘Want To Grow Further?’

Dit Is Wat Je Kunt Verwachten

Fundering Voor Je Fase 1 Business

Dit programma is strategisch opgedeeld in verschillende modules, die elk een specifiek aandachtsgebied behandelen. Elk aandachtsgebied wordt tot in detail behandeld met eenvoudig te volgen instructies voor het implementeren van elke essentiële stap. Daarnaast krijg je elke week LIVE-ondersteuning tijdens LIVE-coachingsessies (die je later online kunt terugkijken).

Module 1.1

'A Winning Mindset'

De eerste stap naar succes is het masteren van je mindset. We leren je hoe je beperkende overtuigingen kunt overwinnen en het vertrouwen en zelfvertrouwen kunt ontwikkelen dat je nodig hebt om te slagen.

Module 1.2

'Ideale Klant Vaststellen'

Als je niet weet wie je ideale klant is, hoe kun je hem dan effectief benaderen? Wij helpen je je ideale klant te definiëren en creëren een strategie om hem aan te spreken.

Module 1.3

'Marktonderzoek'

Is je idee een trend, rage of voor de groeiende markt? We gaan op zoek naar wie, wat en wanneer belangrijk is!

Module 1.4

'Je Product Verkopen'

We gaan je product ontwikkelen, aanbieden en verkopen op een landingspagina. Ons team helpt je hierbij.

Module 1.5

'Testen & Feedback'

Niet meningen maar feiten bepalen of je product goed is voor de markt! Je leert hoe effectief te testen! Zodat we je product kunnen verbeteren.

Module 1.6

'Winst Maken'

Inzicht krijgen in je kosten en berekenen welke strategie de beste winst gaat brengen.

Module 1.7

'Testen & Optimaliseren'

Kunnen we je programma, prijs en promotie zo optimaliseren zodat je 10 klanten een minimale '9' waardering geven.

Module 1.8

'Referenties'

Nu we 10 klanten hebben die een hoge waardering geven. Gaan we deze reviews gebruiken in de marketing (Social Proof!)

Module 1.9

'Proven Concept Marketing'

Een bewezen concept, 10 zeer tevreden klanten, geld verdient en de fundering staat. Nu volop marketing.

Fase 2

'Fase 2'

Binnen 60 dagen heb je laten zien dat je de ondernemer bent die zich kan aanpassen en heb je Fase 1 afgerond. Fase 2 is een programma, waarbij we gaan opschalen.

Ondernemerscoach Bryan Seton

"Als je wilt dat dingen veranderen, verander dan eerst jezelf"

Als rasechte ondernemer heb ik fouten gemaakt, letterlijk tonnen verloren. Pijnlijk! Maar geloof me als ik zeg, “een betere leerschool bestaat er niet”. 

Als ondernemer moet je keuzes maken, hoe snel en hoe goed ze zijn is afhankelijk van je ervaring en kennis. 

Voor de echte High Achiever is dit programma binnen een paar weken terugverdient.

Met dit programma ga je een nieuw succesfase in.

ps. We gaan veel A.I. inzetten!

Een Investering Die Zorgt Voor IMPACT

€2759,-

ACHIEVERS

€797,-

60 Dagen

1 maand

Two Time Payment

€4.955,-

1 maand

60 Dagen

ULTRA ACHIEVERS

€1397,-

Two Time Payment

€3237,-

1 maand

60 Dagen

HIGH ACHIEVERS

€997,-

Two Time Payment

Bij 10 deelnemers zit het Lanceerprogramma VOL

0
Deelnemers

Ik heb mijn kennis altijd gebruikt voor mijn eigen ondernemingen. In 2023 gooi ik het roer om. Besloten om ondernemers als jou te helpen.

Voor deze eerste 10 ondernemers zal ik alles uit de kast halen voor je succes.

Begrijp goed dat deze lanceerprijs een fractie is van wat de originele prijs uiteindelijk zal worden (doe er je voordeel mee).

€2759,-

ACHIEVERS

€397,-

60 Dagen

Two Time Payment

€4955,-

ULTRA ACHIEVERS

€697,-

60 Dagen

Two Time Payment

€3237,-

HIGH ACHIEVERS

€497,-

60 Dagen

Two Time Payment

Krijg DUBBEL 100% Money Back GARANTIE
Garantie - Bryan Seton - Business Coaching

Je aankoop is op verschillende manier gedekt. Als je na 1 week denkt dat dit niet is wat je zoekt. Stuur me een mail (info@bryanseton.com) en we storten je geld terug (100%).

PLUS – We hebben een 2e garantie voor je… als je iedere training hebt bekeken, al het werk gedaan, aanwezig bent bij de online sessies, gedurende 30 dagen en je hebt geen verbetering gezien in je leads of sales. Dan betalen we je terug + je mag de software blijven gebruiken (tot einde periode).

Je Kunt Hiermee Niet Verliezen

Of je genereert meer sales middels het programma, of we betalen je terug omdat je het geprobeerd hebt.

Ontvang Deze BONUSSEN

Waarom je mee wilt DOEN!

Mastermind COMMUNITY

Niets is zo sterk als je een groep gedreven ondernemers bij elkaar zet met dezelfde normen, waarden en doelen.

Welkom in deze community;  een plek waar je leert van elkaar, een plek waar je ertoe doet, een plek waar we elkaar accountable houden.

Een plek waar we met elkaar groeien. 

Vraag En ANTWOORD

Het Achievers programma is een coaching programma ontworpen om coaches te helpen hun eigen succesvolle coaching business te starten en te laten groeien.

Het programma is ontworpen voor coaches die serieus een succesvolle coaching business willen opbouwen en bereid zijn tijd en moeite te investeren om hun doelen te bereiken.

Het programma is geschikt voor coaches in elke niche of branche, waaronder life coaching, business coaching, health coaching en meer.

Je ontvangt regelmatig coachinggesprekken, toegang tot een besloten Communitygroep (via een app) en een bibliotheek met trainingsmateriaal om je te helpen bij het starten en laten groeien van je coachingsbedrijf.

Het programma is ontworpen om in 60 dagen  te worden voltooid, maar je kunt in je eigen tempo werken en er zo lang over doen als je nodig hebt om het programma te voltooien. 

De kosten van het programma variëren afhankelijk van het pakket dat u kiest. Bezoek de website voor meer informatie.

Wij bieden een 7 en 30 dagen geld-terug garantie. Als je binnen de eerste 7 dagen niet tevreden bent met het programma, krijgt je je investering terug.

Mocht je na 30 dagen geen resultaat zien en wel hebben deelgenomen aan alle trainingen, dan krijg je de investering terug. En mag je de software voor de 60 dagen gratis blijven gebruiken. 

We begrijpen dat het leven gebeurt, en als u een coachinggesprek niet kunt bijwonen, kunt u altijd de opname bekijken en het inhalen wanneer het u uitkomt.

Ja, je hebt jarenlang toegang tot het programma en al het materiaal, zodat je het op elk moment kunt raadplegen.

Hangt af van wat je nu al doet en hebt gedaan!

Verder hoe creatief en ondernemend je bent. Daarom hebben we de community. Je deelt vragen en brainstorm je met andere ondernemers. Hier leert iedereen van. Plus, het helpt je ook om het TE DOEN!

Je krijgt van mij ook bepaalde software, waarmee je gaat zien wat wel en niet werkt. (testen/testen/testen). 

Vaak gezien door de aanpassing van alleen al een ‘tagline’ dat ‘klanten’ opeens 2 minuten op je website bleven i.p.v. 3 seconden. 

Ik weet wel dat als je de 5 stappen toepast dat je meer omzet gaat maken. Hier ben ik 100% van overtuigd. (vandaar ook mijn garantie).

Geen probleem. 

De 3 Hoofdelementen: 

1 – Community

2 – Online Trainingen

3 – Zoom sessies 

Zijn het belangrijkste. Het gaat tenslotte dat je meer omzet gaat maken in de kortst mogelijke tijd. 

De plugins zouden niet de reden moeten zijn om dit programma te kopen (overigens werkt Truconversion op heel websites). 

Je kunt beginnen door onze website te bezoeken en het pakket te kiezen dat het beste bij uw behoeften past. Zodra je je betaling hebt gedaan, krijg je direct toegang tot het programmamateriaal.

De veronderstelling is dat (business) coaching altijd maar aftrekbaar is. Maar dat is niet het geval. 

De voornaamste onderscheidt ligt op privé en zakelijk vlak. 

Is de (business) coaching aantoonbaar bedoelt voor de business, zoals; doelgroep, marketing, sales, verdienmodellen, etc, dan is het zakelijk aftrekbaar. 

Is de (business) coaching meer richting het persoonlijke vlak, zoals; spiritualiteit, yoga, etc. dan is het niet zakelijk aftrekbaar. 

Dit programma is 100% ter bevordering van je business en dus 100% aftrekbaar.  

Logo - Bryan Seton