fbpx
Logo - Bryan Seton

BUSINESS coach Rotterdam

je doelstelling halen, sneller en met zekerheid

Hoe kan het dat er maar 4 van de 100 start-ups echt succesvol worden?  

Het antwoord is eigenlijk heel simpel; je Verhaal, je Mindset & je Strategie!

Je Verhaal: (true story) Er is een tweeling (jongens), de één zit in de gevangenis vanwege iemand neersteken en de ander heeft een gezin en een succesvol bedrijf. Ze hebben dezelfde opvoeding, opleiding, vriendengroep, etc. De journalist stelt de vraag; “Hoe komt het dat je leven zo gelopen is”? Beiden gaven hetzelfde antwoordt. “Wat wil je met een vader als die van mij”! De vader had iemand vermoordt en zit zijn straf uit in de gevangenis. De jongen die succesvol werd, zei, “Mijn vader was het voorbeeld hoe het niet moet”. De jongen in de gevangenis, “Mijn vader was mijn voorbeeld, daarom logisch dat me dit ook is overkomen”.

Je Mindset: Hoe graag wil je het? Wat heb je ervoor over? Tegenslagen hebben we allemaal. De succesvolste ondernemers hebben de grootste tegenslagen overwonnen. Leef je in een wereld van excuus of ben je op zoek naar oplossingen? 

Je Strategie: Dit zijn de Game-Changers! Een juiste strategie bespaart je veel tijd, geld en energie, waardoor er sneller succes ontstaat. 

Mijn idee van een business coach is dat bovenstaande 3 punten sterk worden geoptimaliseerd. Een BETER VERHAAL, een STERKERE MINDSET, een OPTIMALE STRATEGIE. Want dan kan niets je tegenhouden, je laat je dan niet gek maken want je bent op MISSIE. 

Een MISSIE die belangrijk is voor jezelf, maar misschien nog meer voor je omgeving (je klanten, je familie, je vrienden, je kinderen). 

Jij als ondernemer bepaald zelf de route van het leven en dat geeft je energie. Maar het geeft je nog veel meer. Wat dat is? Dat bepaal jij!

Stel de juiste vraag, dan ontvang je het juiste antwoord!

Als ondernemer moet je ook scherp zijn, daarom heb je in de tekst hierboven een foutje gelezen. Moest je nog een keer kijken dan wil ik helemaal dat je oplet (er staan 2 foutjes!!). 73% van de ondernemers bestaan na 10 jaar niet meer. En van die 27% die het wel ‘overleefd’, is maar 4% echt succesvol. 

Bij welke stap begin jij?

  1. Probeer.
  2. Probeer het nog een keer.
  3. Probeer iets anders.
  4. Probeer toch weer iets anders.
  5. Probeer en vraag advies van vrienden.
  6. Probeer iemand die het al eens geprobeerd hebt.
  7. Probeer een expert die er alles van weet.
  8. Probeer vast te houden aan die Focus.
  9. Probeer uit te zoeken wat wel en niet voor je werkt.
  10. Probeer dit succes vast te houden. 

Succesvolle mensen werken samen met coaches. De voornaamste reden is omdat je stappen overslaat. Je wint dus in je tijd en geld. 

Hoe gaan we samenwerken? 

Mijn uurtarief is €166 (excl. btw) en die investering moet jij minimaal terugverdienen. Daarom het volgende: 

1. Intake (45 min.) 

Hierin ervaren we zelf wat we aan elkaar hebben. Ervaar je geen klik, geen routing, geen strategie of wat ook, dan No-Hard feelings. Dan betaal je niets. 

2. Levens/ Business Map (her) schrijven (60 tot 120 min.)

Mijn taak is het op zoek gaan naar jouw belangrijkste drijfveren/ behoeftes (waar je het allemaal voor wilt doen). 

3. Strategisch Plan (60 tot 120 min.)


Waarom Bryan als Business Coach ?

Eén dag coaching van #1 Coach Tony Robbins kost je 1 miljoen dollar en 2 jaar wachttijd. Is het fair om te zeggen dat na meer dan 1000 uur training van Tony dat ik je aardig op weg kan helpen via zijn methodes? 

Daarnaast ben ik getraind door andere top experts op het gebied van vastgoed, marketing, overnames, business strategy.  

Iedere week gaat er gemiddeld 12 uur training doorheen sinds 2010, dus reken maar uit hoeveel studies dat bij elkaar zijn. 

close up bryan seton coach